Privatlivspolitik

Du bedes læse vores privatlivspolitik grundigt igennem. Ved at fortsætte med at benytte siderne og vores services, accepterer du samtidig vilkår og betingelser i vores privatlivspolitik.

Privatlivspolitikken gælder ved brug af BCCTEKNIK.dk og TOFISTOL.dk samt kontakt til os generelt og i forbindelse med brug af vores services.

Denne privatlivspolitik beskriver, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvordan og hvorfor vi indsamler dem, når du kommunikerer med os, benytter vores services eller besøger en af vores hjemmesider. Vi beskriver også konkret, hvordan vi anvender og videregiver personoplysninger. Vi respekterer alle krav til fortrolighed i forbindelse med de personoplysninger, vi indhenter. Vi foretager de nødvendige tiltag af hensyn til korrekt beskyttelse og sikker administration af de personoplysninger, som vi modtager. Vi videresælger ikke personoplysninger om dig eller om andre brugere.

Hvem er vi? 

BCC teknik er en lille virksomhed der beskæftiger sig med service og reparation af udstyr til fodplejeindustrien, samt produktion og salg af den danske patientstol Tofistolen. Virksomheden befinder sig på Nordfyn og har kunder i hele Danmark. Mange reparationer sker på værkstedet men der køres også ud til service og reparationer i hele landet.

Hjemmesiderne styres og administreres af BCC teknik.

Hvilke personoplysninger indhenter vi om dig? 

BCC teknik indsamler personhenførbare oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer. Denne type personoplysninger indhentes udelukkende, når du selv frivilligt afgiver de pågældende personoplysninger til os, og/eller når du har givet dit samtykke.

Vi indsamler muligvis andre typer af oplysninger på forskellige måder:

  • BCC teknik gemmer personoplysninger, der indsendes via kontaktformularer på hjemmesiderne, til formål for behandling af dine kommentarer, spørgsmål eller forslag.
  • Derudover indsamler vi automatisk oplysninger om dine besøg på og brugen af hjemmesiderne. Det kan være oplysninger såsom IP-adresse, operativsystem, browser-ID, navigation på siderne og andre oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiderne. Den type oplysninger indsamles til formål for statistik over brugen af de enkelte sider, løsning af serverproblemer og administration af hjemmesiderne. Vi kan i nogle tilfælde udlede tilnærmelsesvise lokationsoplysninger og virksomhedsoplysninger på baggrund af din IP-adresse.

Følsomme personoplysninger såsom cpr-nummer, race eller etnisk oprindelse, politisk overbevisning, religion eller tro, sundhed, biometriske eller genetiske kendetegn, kriminelle forhold eller fagforeningstilhørsforhold, beder vi om at du ikke sender til os.

Vores virksomhed, vores services samt vores hjemmesider er ikke designet til, og har ikke til hensigt, at henvende sig til personer under 18 år.

Vi bruger dine personoplysninger til:

Vi kan behandle dine personoplysninger til følgende formål:

  • at kontakte dig vedrørende salg og service som du har bedt om
  • at gennemføre undersøgelser vedrørende forbedring af vores service over for dig
  • til at udarbejde statistikker om brugen af hjemmesiderne for at evaluere effekten heraf

Vi deler som udgangspunkt ikke personoplysninger med nogen, men:

For at sikre dig en god service videregiver vi dine personoplysninger til tredjepart, når vi:

  • benytter tredjepart til at håndtere forsendelser, samt databehandling
  • benytter et eksternt kundetilfredshedssystem til at indhente tilbagemeldinger om BCC teknik
  • er forpligtede til at videregive dine personoplysninger i henhold til loven, herunder gældende lov uden for dit bopælsland.

BCC teknik benytter databehandling, og dine personoplysninger kan i den forbindelse blive overført til og lagret hos tredjepart. BCC teknik samarbejder med tredjepart om at levere det indhold og den service, du anmoder om, og samtidig sikre fortroligheden i forbindelse med dine personoplysninger og træffe de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger i form af kryptering af oplysningerne for at beskytte dine personoplysninger mod utilsigtet eller ulovlig sletning, tab eller ændring, uautoriseret videregivelse eller misbrug af data eller andre former for ulovlig behandling af oplysningerne.

BCC teknik gemmer kun dine personoplysninger, så længe det med rimelighed er nødvendigt til det formål, de blev indhentet til. BCC teknik kan være forpligtet til at gemme dine personoplysninger i henhold til lovkrav.

 

Hvem er denne tredje part?

Hos BCC teknik vil der være tale om GLS, Mailchimp og Awexii Finance, samt Facebook og LinkedIn

 

Nyhedsmail

Er du tilmeldt BCC Teknik’s nyhedsmail, vil din IP adresse, tidspunkt for tilmelding, navn og din e-mail adresse blive gemt og brugt til statistik. Det anvendte program hedder Mailchimp.

Man kan til enhver tid afmelde sig nyhedsbrevet, og ønsker man at få slettet sine data efterfølgende, kan man gøre dette ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

Dine datarettigheder

Har du spørgsmål eller kommentarer i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at få indsigt i, opdateret, ændret eller slettet dine personoplysninger helt eller delvist, kan vi kontaktes via www.bccteknik.dk eller e-mail til kontakt@bccteknik.dk

Vores postadresse er:

BCC teknik
Birkemosevej 10
5471 Søndersø
Danmark

CVR-nummer 34700516

Hvis du mener, at vi har foretaget eller foretager ulovlig behandling af dine personoplysninger, kan du indsende din klage til Datatilsynet eller datatilsynsmyndigheden i det land, hvor du er statsborger.

Ændringer

Vi forbeholder os ret til at ændre i denne privatlivspolitik. Ændringer og opdateringer vil fremgå af hjemmesiden.

Seneste opdatering: den 4. Juni 2019