Et fornuftigt valg i et væld af farver

Tofistol illusion skind tåler sprit

Vi er så glade for at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af flotte, unikke farver til Tofistolen 🎨

De fleste ønsker naturligvis at se vores farveprøver igennem før de beslutter sig for en farve. Derfor sender vi gerne et sæt farveprøver så du kan beslutte dig, i ro og mag, i kliniklysets skær.

Fremover vil alle farveprøver blive udstyret med et unikt ID nummer, og farveprøven vil blive faktureret. Så snart vi har modtaget farveprøven retur, krediterer vi selvfølgelig fakturaen! Det er stadigvæk GRATIS at låne en farveprøve.

Som udgangspunkt kan du låne farveprøven i 30 dage, men har du brug for mere tid, så ring til os, og vi finder en løsning! Returnerer man ikke farveprøven, vil den naturligvis ikke blive krediteret men skal i så fald betales!

Et sæt farveprøver er kostbare både økonomisk, og ressourcemæssigt. Vi skal anvende ressourcerne smart og passe på miljøet. Derfor har vi besluttet at ændre proceduren. Vi håber på jeres forståelse og ser frem til fortsat at sende glade farver ud til vores kunder.

Skulle du have en farveprøve liggende, så send den gerne hurtigst muligt til os, så vi hurtigt kan sende farveprøver til kunder der står og skal vælge farve. Ring til os, og vi sender straks en returlabel på mail, eller booker en afhentning.