En weekend i sundhedens tegn – På Fodmesse 2019 hos Kjærulff

“I er kilden til inspiration og drive til fremtidige projekter”

Nogle weekender flyver bare hurtigere forbi end andre, og weekenden d. 21. – 22. gik virkelig stærkt. Sådan som de oftest er, når man er i forrygende godt selskab. Det var virkelig dejligt at snakke med de mange der kom forbi! Om det så var for at få en grundig demonstration af Tofistolen, høre om vores services eller blot for at tilkendegive glæden over sin Tofistol. Vi sugede det hele til os og vil bruge det fremadrettet. I er kilden til inspiration og drive til fremtidige projekter!

Vi fik mulighed for at vise de finjusteringer der er blevet foretaget for at forbedre Tofistolen, lytte til de behov i som kunder har i jeres hverdag, og ikke mindst kunne vi fortælle nyheden om samarbejdet med Kjærulff. Samarbejdet betyder at alle reparationer af maskiner fremover skal sendes direkte til os, fremfor tidligere hvor en del gik igennem Kjærulff. Det nye samarbejde er en forbedring af servicen og vil klart højne kundeoplevelsen. Vi står klar når udstyret svigter, men husk at man altid kan kontakte os forud for indkøb af maskiner for råd og vejledning. Vi har over 30 års erfaring at dele ud af, og gør det med stor glæde.

Nedenfor finder du et lille udpluk af billeder fra weekenden. Et højdepunkt var klart foredrag af TV lægen Charlotte Bøving. Med en god portion humor formidler hun det alvorlige budskab, at vi skal passe på vores krop, vores helbred. At det nytter noget at gøre noget. Meget inspirerende!

Søndag blev Mie den heldige vinder af gavekurven fra BCC Teknik, indeholdende blandt andet rosé vin, chokolade og biografbilletter. Det så ud til at den faldt i god jord.

Tak til Kjærulff for det flotte arrangement, det er altid en fornøjelse, og vi håber at se jer alle, plus nye der måtte komme, til næste år.