HVORFOR VÆLGE LEASING?

Vi ved at der for manges vedkommende er ubesvarede spørgsmål, og ikke mindst usikkerhed forbundet med begrebet leasing. Fakta er dog at flere og flere virksomheder, store som små, benytter sig af leasing. Men er det en god ide? Er det sikkert? Kan man stole på leasingselskaberne? Bliver man ikke bare snydt, og betaler alt for meget? Kan det lade sig gøre at indgå en kontrakt uden der dukker overraskelser op undervejs?

HVAD GØR LEASING TIL EN GOD LØSNING?
Ærlig snak er, at du selvfølgelig betaler for at lease din stol, og kan spare noget ved at købe kontant! Leasingselskabet er en forretning ligesom alle andre. Når det så er sagt, er der helt klart fordele der er værd at tage med i sine overvejelser.

  • Prisen for leasing, er oftest ikke dyrere end et banklån.
  • Leaser du, opnår du et langt større skattefradrag, og over en kortere periode.
  • Du skal ikke ligge en udbetaling og har midler fri til andre investeringer.

Andre aspekter af sagen er fx. at man med en Tofistol har et rigtig godt udgangspunkt for indtjening. Stolen er stærk og driftssikker, den holder i mange år, og den bidrager til at du kan blive ved med at holde til dit arbejde, og på den måde holde din indtjening.

HVAD SKAL JEG VIDE OM LEASING?
Det absolut vigtigste er at man læser kontrakten igennem inden man skriver under. Det er nemlig i kontrakten man finder alle de forhold der gør sig gældende. Vi ved at det kan være lidt uoverskueligt og meget lidt gennemsigtigt og det er vigtigt for os, at du trygt kan underskrive en leasingaftale. Derfor vil vi i det følgende klarlægge de helt centrale elementer i en leasingkontrakt, som den vil se ud, hvis man vælger at lease sin Tofistol hos os. Det er vores indtryk, at det er netop disse elementer der kan være årsag til de uventede overraskelser. Det gode er, at de behøver slet ikke dukke op, hvis man blot er fuldt oplyst.

Vi benytter det velkonsoliderede leasingfirma Grenke. Vi laver en individuel udregning udfra dine ønsker og behov, som ligger til grund for den ydelse du skal betale. Når kontrakten er lavet og underskrevet, er ydelsen fastsat og kan ikke stige. Det betyder for dig, at du altid kender din månedlige udgift. Den første ydelse du betaler, tillægges dog et opstartsgebyr på 900kr. ex. moms.

FORSIKRING
Her betaler det sig at være opmærksom! Det er klart at det er nødvendigt for leasingselskabet, at stolen er forsikret i leasingperioden. Derfor bliver den oplyste ydelse altid tillagt et beløb for forsikring, MEDMINDRE du selv har en forsikring. Har du en forsikring, sendes en kopi af policen til Grenke, og den oplyste ydelse vil ikke blive tillagt beløbet for forsikring. Dette skal helst gøres inden aftalens start.

OPSIGELSE
Der har været eksempler i medierne hvor nogle har følt sig snydt at leasingselskaberne, fordi leasingperioden ikke er stoppet som de havde forventet. Her er det vigtig at huske at leasing ikke fungerer på samme måde som et banklån. Det er ganske enkelt et almindeigt vilkår, at man skal opsige sin aftale, for at den udløber til den, i kontrakten, gældende dato. Dette fremgår som standard på forsiden af kontrakten.
Opsigelsen skal finde sted SENEST 3 måneder før den udløber. Ellers vil kontrakten løbe et år mere inden den kan opsiges. Derfor anbefaler vi, at man med det samme efter leasingkontrakten er underskrevet, opsiger aftalen skriftligt hos Grenke. Sørg for at få en skriftlig bekræftelse på din opsigelse.

OBS Indgåelse af leasingaftale forudsætter positiv kreditvurdering og at man ikke står registreret i RKI.

HVILKE OPLYSNINGER SKAL VI BRUGE?
For at vi kan sende en ansøgning til leasingselskabet skal du gøre følgende:
Skriv en mail med dit CVR nr., navn, adresse og mobil nummer samt e-mailadresse. Send den til kontakt@bccteknik.dk

HVILKE OPLYSNINGER SKAL GRENKE BRUGE?
Normalt skal Grenke blot have en kopi/billede af gyldigt billede legitimation. Hver ansøgning er unik så det kan blive nødvendigt med yderligere informationer, men dette vil man i så fald få besked om. Kopi af billede legitimation sendes til service.odense@grenke.dkHUSK at skrive aftale nummeret fra kontrakten, ved alle henvendelser til Grenke!

HVAD SKER DER NÅR LEASINGPERIODEN ER UDLØBET?

Byt til nyt på leasing!
Vælger du at lease en ny model med de nyeste forbedringer, efter kontraktens udløb, kan vi tilbyde dig en fordelagtig leasingaftale på 36 mdr. Du sparer penge på den nye stol, og med denne løsning har du den ekstra fordel at have en stol med 3 års garanti igen. Ring til os på 64893421 og hør dine muligheder! Ønsker du at beholde den stol du har leaset, kan du købe den af os for 2.500kr. ex. moms, og så er stolen din.

ØVRIGE SPØRGSMÅL

Hvad sker der hvis min klinik lukker og jeg ikke kan beholde stolen og leasingen?
En leasingaftale kan nemt overdrages til en anden. Skulle det ske at du af ene eller anden grund har brug for at komme ud af din leasingaftale, kan du finde en der vil overtage stolen og aftalen i den resterende periode. Kontakt Grenke for yderligere information herom.

Hvor finder jeg den bedste rådgivning mht om leasing er en god ide for mig?
Vi anbefaler at du starter en dialog med din revisor. Han/hun kender bedst din virksomhed og de forhold der er gældende for dig. Han/hun er den bedste til at rådgive dig.

Privatlivspolitik
Vi passer godt på dine oplysninger! Du kan hjælpe os ved at huske, at informationer som personnummer, billede legitimation, årsopgørelser mv. ALTID kun må sendes direkte til Grenke.
Du finder vores Privatlivspolitik samt Handels og leveringsbetingelser på følgende link
https://www.bccteknik.dk/kundeservice/

På vores hjemmeside https://www.tofistol.dk finder du information om Tofistolen samt eksempler på leasing og meget andet! Klik HER og se hvad den månedlige udgift for leasing er.