Fodmesse 2017

På denne for Fyn, solskinsrige weekend, dannede Kjærulff i Otterup rammerne for et par dage i føddernes tegn. Lokalet summede af glade mennesker, travle mennesker og senere trætte mennesker. Ingen tvivl om at Kjærulffs personale krydsede de anbefalede 10.000 daglige skridt.
Lørdag
Det er jo altid med en hvis form for spænding i maven man stiller klar og venter på at dørene åbnes. Hvor mange mennesker kommer der, vil de have interesse for ens produkt, tør de komme hen og snakke? Denne spænding var ingen undtagelse for os, da vi trillede ind på parkeringspladsen 8:30. Nerverne kom dog hurtigt i baggrunden, for der gik ikke længe før vi blev godt besøgt! Der var et imponerende fremmøde på messen, og vi fik travlt med at vise og fortælle. Der blev delt plakater ud, grinet og vi fik et par gode historier med på vejen. Der var en fantastisk stemning hele dagen igennem.
Der blev sørget godt for os med mad og drikke. Travlheden gjorde dog, at det kunne være svært at finde minutter til at nyde det. Vi beklager hvis vi kom til at sige ‘Hej’ med munden fuld 😉
Fodmesse hos Kjærulff med Tofistolen Fodmesse hos Kjærulff med Tofistolen
Det er jo ingen hemmelighed at vi er stolte over vores Tofistol. Vi føler oprigtigt at vi kan tilbyde et rigtig godt produkt. Det er naturligvis sådan det skal være. Der hvor glæden bliver rigtig stor, er når vi fra vores kunder bliver bekræftet i, at det er et godt produkt. Vi får ikke større ros end når kunder kommer hen og siger “jeg solgte lige en stol for dig imens du hentede kaffe”, eller en kunde siger til andre, “hvis du køber en Tofistol, så fortryder du det ikke”. Det er virkelig noget der varmer, og giver fornyet energi til at videreudvikle det gode produkt vi har. Pæne gloser som disse har vi fået mange af denne weekend, og det er vi virkelige beærede over. Det er vores mål, at vi for fremtiden fortsat kan leve op til disse pæne ord, og fortjene glade og tilfredse kunder.
Tofistolen demonstreres Vi fik blandt andet besøg af Sophia, der var på messen med 2 kolleger. Humøret var højt og vi fik en hyggelig snak. Sophia skulle naturligvis lige afprøve Tofistolen.
Vi fik blandt andet besøg af Sophia, der var på messen med 2 kolleger. Humøret var højt og vi fik en hyggelig snak. Sophia skulle naturligvis lige afprøve Tofistolen.
Søndag
Søndagen var noget mere rolig. Ingen tvivl om at de fleste kom forbi om lørdagen. Men det gav os lidt ekstra ro til at snakke med dem der kom forbi og det gav tid til at reflektere over vores produkt. Tænke over hvilke muligheder vi har for at lave ændringer der tilgodeser de behov der er. Vi værdsætter at kunne snakke så åbent med kunder om hvilke funktioner de har brug for og kunne tænke sig på en patientstol. Det var der rig mulighed for denne weekend og det var der rigtig mange der benyttede sig af og I kan tro at vi har suget det hele til os.
Noget andet vi med glæde kunne fortælle de besøgende om denne weekend, er selve produktionen af Tofistolen. Modsat mange andre alternativer på markedet foregår produktionen i vores nærmiljø. De forskellige komponenter til Tofistolen bliver primært lavet inden for en radius af 50 kilometer. Hjemme på værkstedet svejses og samles stolen. Det betyder, at skulle der opstå et problem, ved vi hvor der skal ledes. For kunden betyder det også, at man ikke kun ringer til sælgeren af stolen, men også producenten.
Klokken 15:30 var der lodtrækning om fine præmier. Torben fra Kjærulff takkede for weekenden og det flotte fremmøde. Trætte, men glade, kunne vi søndag kl. 16 sige farvel og tak for et par begivenhedsrige dage i godt selskab. Der skal lyde en stor tak til Kjærullf for at ville have os med på messen. Tak for mad og gode forhold, vi ses forhåbentlig til næste år.
Billeder fra messen