Fodmesse 2018

Weekenden d. 15. og 16. September var Kjærulff igen i år vært ved årets Fodmesse. En weekend i rare omgivelser med masser af fagligt indhold og ikke mindst god stemning og lækker mad. Der blev vekslet erfaringer, både kunder og leverandører imellem, men der var også rig lejlighed til at få en snak leverandører imellem. Alt sammen meget udbytterigt., og vi var meget glade for at hilse på nye såvel som gamle kunder.
Vi fik taget lidt billeder fra dagene og dem vil vi meget gerne dele med jer!
  


Vi var så heldige at have de to søde piger fra HFL som nabo til den ene side. Vi fik et par hyggelige snakke om deres lækre produkter og det at være en del af en familievirksomhed. Torben og Pia fra Toico havde vi som nabo til den anden side og snakken gik om løst og fast og der blev udvekslet erfaringer fra hverdagen i en mindre virksomhed. Vi var uden al tvivl i dejligt selskab.
 


  
  


Vi havde i år sponsoreret et par gaver til lodtrækningerne. Lørdagens vinder fik i et lille ‘drivhus’ til blomster, 1 flaske vin, 1 pose håndlavede Tofi bolcher, TofiClean rengøringssæt, et par kuglepenne og sidst men ikke mindst glaskunst fra Lil Design i form af et par fødder i glas, på en lille fod i metal. Vi har hørt fra vinderen og hun blev meget glad! Glasfødderne pynter allerede i klinikken. TILLYKKE endnu engang!

Hvad gemmer der sig mon i gaven fra BCC teknik
Vinderen trækkes
Tillykke !!

En dejlig weekend er ovre og vi var glade for at være med! Tusind tak til Kjærulff og selvfølgelig også alle andre der var med til at gøre weekenden til en succes.

På gensyn