Tips og tricks til dig der bruger maskiner med sug eller spray

Frustrationen over elektronik der ikke dur, er der nok mange der kender! Man tænder for sit udstyr og regner med at det bare virker som det plejer, men ak – Det er ikke som det plejer! Vi står selvfølgelig altid klar til at servicere din maskine, men vi ønsker alligevel at dele disse råd, så man forlænger maskinens levetid. Værdien af en driftsikker maskine skal man ikke underkende.

Mange skader kan forhindres ved at følge disse få råd:

  1. Kend dit udstyrs begrænsninger – Fx. Hvor høj hastighed der må anvendes ved brug af de forskellige typer af fræsere. Vi ser blandt andet skader grundet for stor slibehætte, anvendt med for høj hastighed.
  2. Sørg altid for at motoren er stoppet helt, inden fræseren fjernes, og sættes i håndstykket. Kører motoren under disse skift, udsættes spændepatronen for unødigt slid, der resulterer i, at den ikke længere kan gribe om fræserne.
  3. Har du en maskine med sug? En overfyldt støvsugerpose er yderst skadeligt for din maskine! Det fine støv kommer ind i de små skrøbelige dele og en reparation er uundgåelig. Sørg derfor altid for at skifte posen i tide.
  4. Har du en maskine med sprayfunktion? Følg omhyggeligt anvisningerne i manualen der skal hindre urenheder i at trænge ind i slanger og dysser.
  5. Når du sender din maskine med posten – Sørg for at din maskine bliver pakket forsvarligt ind. Den originale indpakning er bedst! (Se mere om forsendelse af din maskine HER ) HUSK altid at fjerne støvsugerposen / tømme vandbeholderen før du sender din maskine afsted.

Er skaden sket? Så send trygt din maskine til os!

Birkemosevej 10, 5471 Søndersø