Fra B.C. Teknik til BCC Teknik – En virksomheds historie

Nogle af B.C. Tekniks kunder har måske været bekymret for, at virksomheden vil stoppe med at eksistere, når det kommer dertil at Bent går på pension. Det nye navn, og ændringerne der har været forud for dette, har måske bidraget til denne tro. Derfor vil vi gerne med dette blogindlæg, fortælle virksomhedens historie og hvor vi står idag.


Historien
Historien om virksomheden starter faktisk tilbage i 1980’erne, hvor Bent arbejdede for Ato Form, der udviklede og producerede handicaphjælpemidler. I 1986 overtog de reparation af maskiner fra Kjærulff. Det blev Bent der tog sig af reparationerne fra start af, og efter nogen tid fik han det med hjem på privatadressen. I 1995 købte Bent firmaet af Ato Form og B.C. Teknik blev født. Indtil 2012 var firmaet på privatadressen i et mindre værksted. Her kom kunder fra nær og fjern og afleverede og hentede deres maskiner. Det har aldrig udelukkende været posten der stod for leveringen. Mange kunder har gennem årene kørt til Birkemosevej for at aflevere og hente deres maskiner, og den mulighed er der stadig kunder der benytter sig af. Vi lever af tilfredse kunder, derfor stiler vi efter at yde et meget højt serviceniveau. På værkstedet ved vi hvor vigtigt det er at ens udstyr er i orden.
Vokseværk
Firmaet fik vokseværk i 2012 da Bent købte og overtog Tofi. Dette gav arbejde til sønnen Christian, men det krævede betydeligt mere plads. Derfor blev reparation af maskiner og produktion af Tofistolen flyttet ud i lokaler på en nært liggende gård, hvor værkstedet stadig ligger. De var nu 2 til at udvikle virksomheden til det den er i dag. De mange års erfaring inden for udvikling og teknik, kombineret med udviklingstrang og interesse for området, har bragt mange velkomne forbedringer til Tofistolen. Nye tiltag dukker stadig op, og der arbejdes hele tiden med udvikling og optimering. Dette sker i høj grad med kundernes behov for øje, med ergonomi og funktionalitet i fokus.
Generationsskifte og nyt navn
I januar 2016 blev firmaerne B.C. Teknik og Tofi Aps lagt sammen, og BCC teknik blev en realitet. Dette blev gjort for at lette den administrative del, samt generationsskiftet. I januar 2017 blev generationsskiftet gennemført da Christian overtog hele virksomheden. Hans hustru Sara overtog regnskabet, og hjælper nu til med diverse opgaver, når der er brug for det. Bent gik på efterløn i foråret 2017, men arbejder stadig af og til. Der er rigtig mange års erfaring med reparation af maskiner der skal gives videre, og dette sker selvsagt ikke i løbet af en uge.
På få år ændrede virksomheden sig markant, men adressen forblev den samme og værdierne ligeså. Selvom virksomheden nu ejes af Christian, er og bliver det et familieforetagende. Udover Christians hustru Sara, så arbejder både Christians søster Helle og svoger Martin nu i virksomheden. Alle med lige stor interesse og glæde ved at se virksomheden blive i familien, og trives som den gør.


BCCTeknik Tofi Tofistol
Fra venstre ses Sara, Christian, Martin, Helle og Bent